Gruppträning

Att träna i grupp kan för många vara en hjälpande hand. Att ha en kunnig och proffsig instruktör som får dig att ge det lilla extra samtidigt som du kämpar med likasinnade skapar en härlig gemenskap och en teamkänsla.

På Hälsostudion vill vi kunna erbjuda något för alla samt att passen ska kunna kombineras ihop med varandra eller i samband med din gymträning.

Louice Sävenstrand

Gruppträningsansvarig
mobile number

Visa mer

Min historia startar för dryga 30 år sedan, då jag föddes och växte upp på en hästgård utanför Vårgårda. Hästarna blev dock inte mitt intresse utan fotbollsplanen och lagidrott var mitt fokus. Fotbollsgymnasium kombinerat med handel gav mig en tydlig riktning mot friskvårdsbranschen och jag startade min resa som receptionist på Sportlife i Vårgårda, som sedan ledde till Alingsåsklubben och kort därefter gick jag min första gruppträningsutbildning spinning. Detta är ganska exakt 10 år sedan. Efter det fastnade jag i branschen och har jobbat som receptionsansvarig, gruppträningsansvarig, platschef och regionchef för flera kedjor i branschen. Med tiden har jag byggt på med utbildningar inom Bpdypump, TRX, Challenge, Indoorwalking, Core och nu senast Bodybalance. Jag älskar kombinationerna och brinner för träning i grupp. Tror att det kommer från fotbollstiden, och lagkänslan.

Min passion ligger i att förmedla träningsglädje och att alla deltagare ska känna ett värde i att delta på klassen. Jag mår bra av rörelse och vet att alla blir lite lyckligare av puls och träning. Effekterna är många och det är ett livslångt arbete som kan bli roligt – i alla fall om vi gör de tillsammans!

Jag vågar lova att det finns något för alla, det handlar ofta om att våga prova! Och kombinationerna av olika gruppträningspass och gymmet är fantastisk.

Jag bor i Alingsås tillsammans med min familj och är glad att vara tillbaka och arbeta på hemmaplan. Som gruppträningsansvarig på Alingsås Hälsostudio är min vision att lyfta gruppträningen. Att utöka träningsutbud, ta in nya koncept, att skapa fler träningsmöjligheter och nya kombinationer samtidigt som våra instruktörer skall fortsätta att utvecklas och hålla hög klass!

Jag ser fram emot att träffa dig i salen!

Alingsås
Hälsostudio

Alingsås Hälsostudio är en genuin träningsanläggning som har funnits i Alingsås sedan 1982.
0322 - 637 470
Kolavägen 2A, 441 55 Alingsås
info@alingsashalsostudio.se

Öppettider

Måndag - Torsdag

06:0021:30

Fredag

06:0020:00

Lördag

09:0017:00

Söndag

10:0020:00
Avvikande Öppettider
apartmentenvelopephone-handsetclockcrossmenuchevron-down